Wij maken een inventaris van ALLE uitgaansgelegenheden van het centrum van alle Belgische steden. Ge leest het goed: elk café! Elke bruine kroeg, elke loungebar, elk volkscafé, elk studentencafé, alles. Wat voor een café is het? Welke bieren zitten er op tap? Welke muziek wordt er gespeeld en welke stamgasten moogt ge verwachten? Dat vatten we in een paar regels samen, objectief en zonder zever.

Sinds februari 2008 is het caféplan Antwerpen toegevoegd aan de website. Met een bende jonge gasten hebben we zes maanden lang alle uitgaansgelegenheden (het zijn er exact 400) binnen de Antwerpse Leien bezocht. We hebben er werkelijk onze tanden op stuk gebeten. Deze inventaris is uitgebracht op een gigantisch drukwerk van 1,20 meter op 95 cm waarop ieder café is aangeduid met een stratenplan en de uitleg ernaast. Het is verdeeld op 65.000 exemplaren bij onder andere de toeristische dienst, verspreid in het centrum via de Post en via displays in 250 cafés.

Op dezefde manier hebben we alle uitgaansgelegenheden van bijna alle middelgrote en grote Vlaamse centrumsteden uitgebracht: Gent (297 cafés), Leuven (177 cafés), Oostende (137 cafés), Kortrijk (117 cafés),Aalst (204 cafés), Mechelen (111 cafés), St-Niklaas (82 cafés) en Hasselt (101 cafés). Binnenkort volgt Brussel met alle cafés binnen "de vijfhoek". Dat wordt een uitgave in 3 talen (Nederlands, Frans en Engels), gedrukt op 100.000 exemplaren. Ook Brugge en een nieuwe editie van Aalst zullen volgen. We zijn dus nog enkele jaren zoet met het bezoeken van cafés.